Leverpostei grovere kuvertbeger
22g
Grovere leverpostei med mer smak enn originalen
Varenummer: 6473 | EPD-nummer: 2853547 | GTIN: 00000070115857
Varenummer: 6473
EPD-nummer: 2853547
GTIN: 00000070115857
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
143 produkter i databasen
Ingredienser
svinelever 31 %, svinefett, SKUMMET MELK, vann, HVETEMEL,rapsolje, løk, salt, ANSJOS, druesukker, krydder, sitrusfiber,fortykningsmiddel (agar, guarkjernemel), aroma, sukker,konserveringsmiddel (natriumnitritt).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 002 kJ/ 242 kcal |
Fett | 20,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,00 g |
Karbohydrat | 6,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,10 g |
Protein | 9,20 g |
Salt | 1,50 g |
Jern | 6,10 mg (44% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 6473 |
EPD-nummer | 2853547 |
GTIN | 00000070115857 |
GTIN2 | 07039019964730 |
GTIN3 | 07039018064738 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 24.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Brick kode | Paté (tørrvare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1800 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |