Leverpostei

100g

Den originale Stabburet Leverpostei med samme gode smak helt siden 1949. Alle barnas favoritt ble oppfunnet av pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger. Posteien er saftig, smøremyk og naturlig rik på jern.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1022
EPD-nummer: 560433
GTIN: 07039010132435

PRODUSENT: Orkla Foods AS

VAREMERKE: STABBURET

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

144 produkter i databasen

Ingredienser

svinelever 31 %, vann, svinefett, svinekjøtt, rapsolje, HVETEMEL,salt, ANSJOS, sukker, druesukker, tomatpuré, sitrusfiber,fortykningsmiddel (agar, guarkjernemel), surhetsregulerende middel(natriumsitrat), krydder, antioksidant (askorbinsyre), aroma,konserveringsmiddel (natriumnitritt).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 934 kJ/ 225 kcal
Fett 19,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,50 g
- Enumettede fettsyrer 8,70 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 3,40 g
Karbohydrat 3,60 g
hvorav
- Sukkerarter 1,40 g
Protein 10,00 g
Salt 1,50 g
Jern 6,20 mg (44% *)
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1022
EPD-nummer 560433
GTIN 07039010132435
GTIN2 07039011002638
GTIN3 07039018810229
Opprettet dato 25.01.2022
Oppdatert dato 01.05.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)
Brick kode Paté (tørrvare)

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 1800 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager