Løk sprøstekt
500g
Sprøstekt løk i praktisk pose
Varenummer: 8055 | EPD-nummer: 537522 | GTIN: 07040310940002
Varenummer: 8055
EPD-nummer: 537522
GTIN: 07040310940002

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: PS
1 produkter i databasen
Ingredienser
Fersk løk (52%av ferdigvare), vegetabilske oljer ( rapsolje,sheaolje,kokosolje), HVETEMEL, SOYAMEL, salt.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 595 kJ/ 618 kcal |
Fett | 52,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 21,00 g |
Karbohydrat | 32,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 11,00 g |
Protein | 3,80 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 8055 |
EPD-nummer | 537522 |
GTIN | 07040310940002 |
GTIN2 | 07039011005059 |
GTIN3 | 07039018080554 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 29.04.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |