Makrell grovhakket filet i tomatsaus
40g
Grovhakket og ekstra saftig makrellfilet i tomatsaus
Varenummer: 1618 | EPD-nummer: 2138352 | GTIN: 00000070115826
Varenummer: 1618
EPD-nummer: 2138352
GTIN: 00000070115826
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET STABBUR-MAKRELL
5 produkter i databasen
Ingredienser
MAKRELLFILET 66 %, tomatsaus 34 % (tomatpuré, vann, rapsolje,sukker, salt, antioksidant (askorbinsyre, sitronsyre)).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 003 kJ/ 242 kcal |
Fett | 19,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,30 g |
- Enumettede fettsyrer | 8,90 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 6,40 g |
Karbohydrat | 3,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,70 g |
Kostfiber | 1,80 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 1618 |
EPD-nummer | 2138352 |
GTIN | 00000070115826 |
GTIN2 | 07039019916180 |
GTIN3 | 07039018016188 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 01.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |