Makrellfilet finhakket i tomatsaus
22g
Finhakket filet i tomatsaus
Varenummer: 1624 | EPD-nummer: 468090 | GTIN: 00000070390148
Varenummer: 1624
EPD-nummer: 468090
GTIN: 00000070390148

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET STABBUR-MAKRELL
5 produkter i databasen
Ingredienser
MAKRELLFILET 50 %, tomatsaus 50 %(tomatpuré, vann, sukker, salt,antioksidant (askorbinsyre,sitronsyre), fortykningsmiddel(gellangummi)).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 761 kJ/ 182 kcal |
Fett | 12,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,30 g |
- Enumettede fettsyrer | 5,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 4,10 g |
Karbohydrat | 7,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 7,20 g |
Kostfiber | 2,30 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 1624 |
EPD-nummer | 468090 |
GTIN | 00000070390148 |
GTIN2 | 07039019916241 |
GTIN3 | 07039017016240 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 01.02.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1460 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |