Nøkkelhullsmerking

Makrellfilet Grovhakket i salsa

110g

Like sunn som originalen, bare ekstra mye smak. Som alle våre grovhakkede varianter er Grovhakket filet i salsa ekstra enkel å smøre på skiva. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1630
EPD-nummer: 446286
GTIN: 07039010016308

PRODUSENT: Orkla Foods AS

VAREMERKE: STABBURET STABBUR-MAKRELL

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

MAKRELLFILET 60 %, salsa 40 % (tomatpuré, rapsolje, tomat 9 %, løk9 %, paprika 6 %, sukker, salt, antioksidant (askorbinsyre, sitronsyre),aroma (inneholder SENNEPSOLJE), fortykningsmiddel (guarkjernemel,xantangummi)).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 994 kJ/ 240 kcal
Fett 19,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,10 g
- Enumettede fettsyrer 8,90 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 6,30 g
Karbohydrat 4,10 g
hvorav
- Sukkerarter 3,80 g
Kostfiber 2,20 g
Protein 12,00 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe
Varenummer 1630
EPD-nummer 446286
GTIN 07039010016308
GTIN2 07039019916302
GTIN3 07039018016300
Opprettet dato 25.01.2022
Oppdatert dato 01.05.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – bearbeidet
Brick kode Fisk – bearbeidet (kjølevare)

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 1095 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager