Lunsjkake
115g
Lunsjkake med over 20 % grønnsaker. Ferdigstekt og robust produkt.
Varenummer: 4192 | EPD-nummer: 4268413 | GTIN: 07039019941922
Varenummer: 4192
EPD-nummer: 4268413
GTIN: 07039019941922

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET MORS
10 produkter i databasen
Ingredienser
kjøtt av svin og storfe 50%, vann, gulrot, erter, mais, løk, rapsolje,stivelse, TØRRMELK, salt, krydder, aroma.Krydderet er bestrålt.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 134 kJ/ 271 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,30 g |
Karbohydrat | 6,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,00 g |
Protein | 9,80 g |
Salt | 1,57 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4192 |
EPD-nummer | 4268413 |
GTIN | 07039019941922 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018041920 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 02.04.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Blandede arter kjøtt/fjærfe/andre dyr – alternativt kjøtt – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |