Ostepølse
106g
Stekepølse med biter av ekte Jarlsberg ®
Varenummer: 4017 | EPD-nummer: 1925882 | GTIN: 07039019940178
Varenummer: 4017
EPD-nummer: 1925882
GTIN: 07039019940178

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET STABBUR-PØLSER
15 produkter i databasen
Ingredienser
Svin- og storfekjøtt 59 %, vann, OST 8 % (Jarlsberg®), stivelse,salt, løk, krydder, glukose, sukker, stabilisator (E451, E450),antioksidant (E300), konserveringsmiddel (E250).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 029 kJ/ 246 kcal |
Fett | 20,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,40 g |
Karbohydrat | 5,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4017 |
EPD-nummer | 1925882 |
GTIN | 07039019940178 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018040176 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 12.03.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – pølser – bearbeidet |
Brick kode | Pølse av blandede arter – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |