Ostepølse
106g
Stekepølse med biter av ekte Jarlsberg ®
Varenummer: 4017 | EPD-nummer: 1925882 | GTIN: 07039019940178
Varenummer: 4017
EPD-nummer: 1925882
GTIN: 07039019940178
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET STABBUR-PØLSER
13 produkter i databasen
Ingredienser
Svin- og storfekjøtt 59 %, vann, OST 8 % (Jarlsberg®), stivelse,salt, løk, krydder, glukose, sukker, stabilisator (E451, E450),antioksidant (E300), konserveringsmiddel (E250).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 029 kJ/ 246 kcal |
Fett | 20,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,40 g |
Karbohydrat | 5,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4017 |
EPD-nummer | 1925882 |
GTIN | 07039019940178 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018040176 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 01.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – pølser – bearbeidet |
Brick kode | Pølse av blandede arter – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |