Pai m/ost & skinke
220g
Porsjonspai med ost & skinke i aluminiumsform
Varenummer: 5838 | EPD-nummer: 4499786 | GTIN: 07039019958388
Varenummer: 5838
EPD-nummer: 4499786
GTIN: 07039019958388
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
143 produkter i databasen
Ingredienser
MELK, HVETEMEL, OST 18 %, røkt skinke 15 % (skinke, vann, salt,druesukker, stabilisator (E450), antioksidant (E301),konserveringsmiddel (E250), røykaroma), , vegetabilsk fett (rapsolje,fullherdet rapsfett), EGG, FLØTE, salt, stivelse, krydderekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 199 kJ/ 287 kcal |
Fett | 19,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,00 g |
Karbohydrat | 16,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 5838 |
EPD-nummer | 4499786 |
GTIN | 07039019958388 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018058386 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 18.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Bakeprodukter – søte |
Brick kode | Paier/bakverk – søt (frysevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |