Pizzabunn m/saus rå
40cm
Rå pizzabunn med saus
Varenummer: 4142 | EPD-nummer: 1683341 | GTIN: 07039019941427
Varenummer: 4142
EPD-nummer: 1683341
GTIN: 07039019941427
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
143 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, gjær, salt, HVETEGLUTEN, sukker, vegetabilskolje (raps,soyaolje), emulgator ( E 472e, E 471, E 412, E 322( SOYALECITIN)), antiklumpemiddel ( E341), enzymer,melbehandlingsmiddel ( ascorbinsyre),Saus: tomatpulp, vann, salt, sukker krydder.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Selleri og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 780 kJ/ 186 kcal |
Fett | 1,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 36,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,30 g |
Kostfiber | 1,40 g |
Protein | 6,40 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4142 |
EPD-nummer | 1683341 |
GTIN | 07039019941427 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018041425 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 18.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Smakstilsatt bakeprodukter (savoury) |
Brick kode | Paier/bakverk/pizza/quiche – smakstilsatt (frysevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |