Pizzabunn m/saus&ost gastronorm
1,2kg
Forstekt Pizzabunn med ost&saus, helgastronorm
Varenummer: 4194 | EPD-nummer: 4270336 | GTIN: 07039019941946
Varenummer: 4194
EPD-nummer: 4270336
GTIN: 07039019941946
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
143 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, OST 22 %, tomatpuré, rapsolje, gjær, salt,sukker, krydder, MALTMEL, hevemiddel (E341, E450, E500),hvetestivelse.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 998 kJ/ 237 kcal |
Fett | 8,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,30 g |
Karbohydrat | 27,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,70 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4194 |
EPD-nummer | 4270336 |
GTIN | 07039019941946 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018041944 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 18.12.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Smakstilsatt bakeprodukter (savoury) |
Brick kode | Paier/bakverk/pizza/quiche – smakstilsatt (frysevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |