Rødspette dobbel, sprøbakt
140-160g
Sprøbakt rødspettefilet lagt dobbelt
Varenummer: 106426 | EPD-nummer: 653220 | GTIN: 07037619064263
Varenummer: 106426
EPD-nummer: 653220
GTIN: 07037619064263

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: TORO
253 produkter i databasen
Ingredienser
RØDSPETTEFILET 70 % (fangstområdet: Nordøst-Atlanterhavet),brødrasp (HVETEMEL, gjær, salt, druesukker), HVETEMEL,solsikkeolje, vann, salt, krydder (inneholder SENNEP), hevemiddel(E500).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Ja |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 802 kJ/ 192 kcal |
Fett | 8,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 15,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Kostfiber | 0,70 g |
Protein | 13,70 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | |
Varenummer | 106426 |
EPD-nummer | 653220 |
GTIN | 07037619064263 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07037618064264 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 08.07.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -99 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |