
Sei grønnsakspanert forstekt
80g
Sei i en spennende og enda sunnere panering med 68% gulrøtter og 2% oliven. Forstekt for mindre stekesvinn. Nøkkelhullsmerket.
Varenummer: 154504 | EPD-nummer: 4854071 | GTIN: 07039019545045
Varenummer: 154504
EPD-nummer: 4854071
GTIN: 07039019545045

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: TORO
253 produkter i databasen
Ingredienser
Benfri SEI 65 % (fangstområde: Nordøstlige Atlanterhav), panering35% (gulrot 68 %, olje (solsikke, raps), brødrasp (inneholderHVETEMEL), vann, salt, løk, HVETEMEL, krydder, oliven 2 %,sitronskall, urter, hevemiddel (E500)).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 824 kJ/ 197 kcal |
Fett | 8,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 16,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | |
Varenummer | 154504 |
EPD-nummer | 4854071 |
GTIN | 07039019545045 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07039018545046 |
Opprettet dato | 13.10.2017 |
Oppdatert dato | 02.08.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |