Seiloins m/sitronpepper forstekt
70-100g
Delikate loins - det beste på fileten - med sitronpepret, myk panering
Varenummer: 116517 | EPD-nummer: 1858612 | GTIN: 07037619165175
Varenummer: 116517
EPD-nummer: 1858612
GTIN: 07037619165175

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: TORO
258 produkter i databasen
Ingredienser
SEIFILET 95 % (fangstområdet: Nordøst-Atlanterhavet), maismel,rapsolje, sitronpepper 0,6 % (sitronskall, løk, hvitløk, krydder, syre(sitronsyre, melkesyre, E327), sukker, aroma) salt
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 423 kJ/ 101 kcal |
Fett | 1,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 3,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Kostfiber | 0,20 g |
Protein | 18,00 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | |
Varenummer | 116517 |
EPD-nummer | 1858612 |
GTIN | 07037619165175 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07037618165176 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 02.05.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -99 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |