Skogsoppsuppe
14l
En kremet og smaksrik soppsuppe med sjampinjong og kantarell.
Varenummer: 114561 | EPD-nummer: 1710870 | GTIN: 07037610145619
Varenummer: 114561
EPD-nummer: 1710870
GTIN: 07037610145619

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: TORO PROFFKJØKKEN
78 produkter i databasen
Ingredienser
maisstivelse, HVETEMEL, SKUMMETMELK, olje (solsikke, raps),salt, sopp 5 % (sjampinjong, kantarell), aroma, løk, glukosesirup,sukker, MELKEPROTEIN, gressløk, krydder, gulrotekstrakt.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 140 kJ/ 33 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 4,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Protein | 1,30 g |
Salt | 0,78 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 114561 |
EPD-nummer | 1710870 |
GTIN | 07037610145619 |
GTIN2 | 07037619145610 |
GTIN3 | 07037618145611 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 07.05.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Tilberedte supper |
Brick kode | Supper – tilberedt (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |