Svolværpostei

100g

Svolværpostei er et smørbart fiskepålegg basert på torskerogn og torskelever. Naturlig rik på D-vitamin og omega-3.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1638
EPD-nummer: 1004415
GTIN: 07039010155038

PRODUSENT: Orkla Foods AS

VAREMERKE: STABBURET

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

144 produkter i databasen

Ingredienser

TORSKEROGN 38 %,TORSKELEVER 24 %, rapsolje, vann, tomatpuré,salt, sukker, eddik, potetflak, SOYAPROTEIN, fortykningsmiddel(johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, maisstivelse), røykaroma, naturlig pepperaroma.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 528 kJ/ 370 kcal
Fett 35,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,60 g
- Enumettede fettsyrer 17,00 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 11,00 g
Karbohydrat 2,70 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Protein 11,00 g
Salt 1,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1638
EPD-nummer 1004415
GTIN 07039010155038
GTIN2 07039019916388
GTIN3 07039018816382
Opprettet dato 25.01.2022
Oppdatert dato 02.04.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – bearbeidet
Brick kode Fisk – bearbeidet (kjølevare)

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 0 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager