Urter i olje basilikum
350g
Pure av frisk basilikum, havsalt og solsikkeolje
Varenummer: 106385 | EPD-nummer: 241497 | GTIN: 07037610063852
Varenummer: 106385
EPD-nummer: 241497
GTIN: 07037610063852
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: TORO KRYDDERIET
54 produkter i databasen
Ingredienser
fersk basilikum 66 %, solsikkeolje, havsalt,sukker, konsentrert sitronsaft, konserveringsmiddel (sorbinsyre).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 066 kJ/ 258 kcal |
| Fett | 25,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,00 g |
| Karbohydrat | 6,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 6,20 g |
| Kostfiber | 3,00 g |
| Protein | 1,50 g |
| Salt | 5,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 106385 |
| EPD-nummer | 241497 |
| GTIN | 07037610063852 |
| GTIN2 | 07037619063853 |
| GTIN3 | 07037618063854 |
| Opprettet dato | 17.06.2016 |
| Oppdatert dato | 02.12.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Grønnsaker – ubearbeidet (tørrvare) |
| Klasse | Grønnsaker – ubearbeidet (tørrvare) |
| Brick kode | Grønnsaker – ubearbeidet (tørrvare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















