Vaniljesaus kaldrørt
11,3l
Vaniljesaus som røres ut i kald melk
Varenummer: 119805 | EPD-nummer: 2332765 | GTIN: 07037610198059
Varenummer: 119805
EPD-nummer: 2332765
GTIN: 07037610198059

PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: TORO
254 produkter i databasen
Ingredienser
sukker, modifisert potetstivelse, aroma, fargestoff (betakaroten),vanilje.,,
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 365 kJ/ 86 kcal |
Fett | 1,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 16,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 12,70 g |
Protein | 3,00 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 119805 |
EPD-nummer | 2332765 |
GTIN | 07037610198059 |
GTIN2 | 07037619198050 |
GTIN3 | 07037618198051 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 02.05.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Desserter/dessertsauser/topping |
Brick kode | Desserter (tørrvare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |