Basilikum Semitørket 2x90g
90g
Semifrisk Basilikum som er håndplukket rett før blomstring og behandlet i en patentert prosess så den får k onsistens som fersk og med sterkere smak enn tørr. 100% sporbarhet.
Varenummer: 124061 | EPD-nummer: 5456009 | GTIN: 07036340049884
Varenummer: 124061
EPD-nummer: 5456009
GTIN: 07036340049884
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PARADISO
VAREMERKE: PARADISO
96 produkter i databasen
Ingredienser
Basilikum 90%, salt, surhetsregulerende middel: eddik, sitronsyre, melkesyre
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 452 kJ/ 108 kcal |
Fett | 1,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 15,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 7,00 g |
Salt | 14,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Urter, krydder og ekstrakter |
Varenummer | 124061 |
EPD-nummer | 5456009 |
GTIN | 07036340049884 |
GTIN2 | 7036340049877 |
GTIN3 | 7036340049891 |
Opprettet dato | 18.02.2020 |
Oppdatert dato | 11.03.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |