CHERRYTOMAT SEMIDRIED 1KG
1000 GRM
Passer fint inn på mange steder i gastronomien som salt, pizza, til pasta eller antipasta. Passer utmerket til kjøtt og fisk. En semitørket tomat bakt i ovn til det er ca 60% vann igjen og deretter frosset. Ved pakking helles det på olje og krydder som deretter blir pastaurisert i posen for å beholde smaken av søt tomat.
Varenummer: 121608 | EPD-nummer: 4215059 | GTIN: 05707381012350
Varenummer: 121608
EPD-nummer: 4215059
GTIN: 05707381012350
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PARADISO
VAREMERKE: PARADISO
96 produkter i databasen
Ingredienser
Semi-tørket cherrytomat 80%, solsikkefrøolje 17%, salt, sukker, antioksidant (askorbinsyre), surhetsregulerende middel (sitronsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 528 kJ/ 127 kcal |
Fett | 6,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 11,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 11,00 g |
Kostfiber | 4,50 g |
Protein | 3,50 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | |
Varenummer | 121608 |
EPD-nummer | 4215059 |
GTIN | 05707381012350 |
GTIN2 | 05707381012367 |
GTIN3 | 07036340032145 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 04.11.2015 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 40 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |