KULLGRILLET PAPRIKA R/G 1KG
1000 GRM
Grillet på riller over åpen flamme i firkantete avlange biter og marinert i solsikkeolje, litt urter og hvitløk. Søtlig med god tyggemotstand uten smak av eddik eller saltlake. Passer til tapas, i salatbaren eller som topping på salater, sandwich, til grillet kjøtt og fisk. Eller på italiensk tynn pizza sammen med litt Parmaskinke toppet med ristet hvitløk.
Varenummer: 121219 | EPD-nummer: 4021242 | GTIN: 05707381010851
Varenummer: 121219
EPD-nummer: 4021242
GTIN: 05707381010851
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PARADISO
VAREMERKE: PARADISO
96 produkter i databasen
Ingredienser
Rød og gul paprika (80%), solsikkeolje, salt, sukker, hvitløk, løk, persille, antioksidant: askorbinsyre, surhetsregulerende middel: sitronsyre.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 162 kJ/ 39 kcal |
Fett | 0,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 6,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,30 g |
Kostfiber | 3,00 g |
Protein | 0,50 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | |
Varenummer | 121219 |
EPD-nummer | 4021242 |
GTIN | 05707381010851 |
GTIN2 | 05707381010868 |
GTIN3 | 07036340030127 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 04.02.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 40 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |