PARABOILED RIS 5KG
5000 GRM
Den mest brukte risen i tradisjonell europeisk matlaging. 15 kg gir 57 kg ferdig ris.
Varenummer: 1656 | EPD-nummer: 576074 | GTIN: 04006237030151
Varenummer: 1656
EPD-nummer: 576074
GTIN: 04006237030151
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PARADISO
VAREMERKE: Paradiso
52 produkter i databasen
Ingredienser
Ris
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 489 kJ/ 380 kcal |
| Fett | 1,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 78,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,20 g |
| Kostfiber | 0,50 g |
| Protein | 7,20 g |
| Salt | 0,02 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | Tyskland |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 1656 |
| EPD-nummer | 576074 |
| GTIN | 04006237030151 |
| GTIN2 | 04006237611527 |
| GTIN3 | 07036340010082 |
| Opprettet dato | 09.04.2015 |
| Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 720 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















