PEPPERONI GRØNN FYLT MED OST 2,2KG
2200,0 GRM
Mild chili med spennende smaksprofil. Passer på tapas-salatbuffeten og som smakstilbud i vegetarisk mat, samt pasta, pizza og Nuevo Latino. Holdbarhet: 24 mnd.
Varenummer: 8562 | EPD-nummer: 1002716 | GTIN: 05701038043773
Varenummer: 8562
EPD-nummer: 1002716
GTIN: 05701038043773
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PARADISO
VAREMERKE: Paradiso
52 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, grønn pepperoni (32%), ferskost (30%) (50% fett), tomatpuré, krydder, krydderurter, maisstivelse, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (E210), antioksidant (E220). Inneholder sulfitt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Ja |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 597 kJ/ 144 kcal |
| Fett | 11,60 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,30 g |
| Karbohydrat | 5,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,40 g |
| Protein | 3,70 g |
| Salt | 3,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | Tyskland |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 8562 |
| EPD-nummer | 1002716 |
| GTIN | 05701038043773 |
| GTIN2 | 05701038043780 |
| GTIN3 | 07036340011232 |
| Opprettet dato | 09.04.2015 |
| Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















