PEPPERONI GRØNN FYLT MED OST 2,2KG
2200,0 GRM
Mild chili med spennende smaksprofil. Passer på tapas-salatbuffeten og som smakstilbud i vegetarisk mat, samt pasta, pizza og Nuevo Latino. Holdbarhet: 24 mnd.
Varenummer: 8562 | EPD-nummer: 1002716 | GTIN: 05701038043773
Varenummer: 8562
EPD-nummer: 1002716
GTIN: 05701038043773
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PARADISO
VAREMERKE: PARADISO
96 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, grønn pepperoni (32%), ferskost (30%) (50% fett), tomatpuré, krydder, krydderurter, maisstivelse, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (E210), antioksidant (E220). Inneholder sulfitt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 597 kJ/ 144 kcal |
Fett | 11,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,30 g |
Karbohydrat | 5,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
Protein | 3,70 g |
Salt | 3,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | |
Varenummer | 8562 |
EPD-nummer | 1002716 |
GTIN | 05701038043773 |
GTIN2 | 05701038043780 |
GTIN3 | 07036340011232 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |