PESTO GENOVESE 1KG
1000 GRM
42% ren fersk basilikum mikses med Pecorini ost, Parmagiano reggiano ost, olje og litt hvitløk. Glatt/myk smak. Passer til pasta, bruchetta eller sandwich. Salater, tapas, sauser, pizza og som topping på kjøtt, fisk eller kyllingretter.
Varenummer: 120956 | EPD-nummer: 2873818 | GTIN: 05707381010110
Varenummer: 120956
EPD-nummer: 2873818
GTIN: 05707381010110
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PARADISO
VAREMERKE: PARADISO
96 produkter i databasen
Ingredienser
Basilikum 42%, solsikkeolje, cashewnøtter, salt (3,5%), Parmigiano Reggiano ost, hvitløk, surhetsregulering: melkesyre
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter
Cashewnøtter |
||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter
Cashewnøtter |
Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 340 kJ/ 568 kcal |
Fett | 58,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 11,89 g |
Karbohydrat | 5,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 5,30 g |
Salt | 5,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | |
Varenummer | 120956 |
EPD-nummer | 2873818 |
GTIN | 05707381010110 |
GTIN2 | 05707381010127 |
GTIN3 | 07036340028322 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |