PESTO GENOVESE 1KG
1000 GRM
42% ren fersk basilikum mikses med Pecorini ost, Parmagiano reggiano ost, olje og litt hvitløk. Glatt/myk smak. Passer til pasta, bruchetta eller sandwich. Salater, tapas, sauser, pizza og som topping på kjøtt, fisk eller kyllingretter.
Varenummer: 120956 | EPD-nummer: 2873818 | GTIN: 05707381010110
Varenummer: 120956
EPD-nummer: 2873818
GTIN: 05707381010110
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PARADISO
VAREMERKE: Paradiso
52 produkter i databasen
Ingredienser
Basilikum 42%, solsikkeolje, cashewnøtter, salt (3,5%), Parmigiano Reggiano ost, hvitløk, surhetsregulering: melkesyre
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
|
Nøtter
Cashewnøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
|
Nøtter
Cashewnøtter |
|
Ja |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 340 kJ/ 568 kcal |
| Fett | 58,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 11,89 g |
| Karbohydrat | 5,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,30 g |
| Protein | 5,30 g |
| Salt | 5,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 120956 |
| EPD-nummer | 2873818 |
| GTIN | 05707381010110 |
| GTIN2 | 05707381010127 |
| GTIN3 | 07036340028322 |
| Opprettet dato | 09.04.2015 |
| Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















