PESTO ROSSO SOLTØRKET TOMAT 500G
0,5 GRM
Pesto Rosso laget av soltørket tomat, olje, parmagiano reggiano, Pecorino og hvitløk. Passer på pasta, som smøring av brødretter, som smakssetting av varmretter eller dressing til salat og pizza.
Varenummer: 120839 | EPD-nummer: 2792851 | GTIN: 05707381009961
Varenummer: 120839
EPD-nummer: 2792851
GTIN: 05707381009961
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PARADISO
VAREMERKE: PARADISO
96 produkter i databasen
Ingredienser
Soltørket tomat (57%), solsikkeolje, Parmigiano Reggiano ost (melk), Pecorino Romano ost (melk) salt, hvitløk, løk, vegetabilske fibre, antiokidant: askobinsyre
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 814 kJ/ 439 kcal |
Fett | 37,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 9,00 g |
Karbohydrat | 16,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 16,00 g |
Protein | 6,30 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | |
Varenummer | 120839 |
EPD-nummer | 2792851 |
GTIN | 05707381009961 |
GTIN2 | 05707381009978 |
GTIN3 | 07036340027325 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |