SOLTØRKET TOMAT 1,9KG
1880,00 GRM
Naturlig soltørkede delikate tomater fra Tyrkia. Smakt til med kapers og basilikum. En selvfølgelig ingrediens i middelhavskjøkkenet. Holdbarhet: 24 mnd.
Varenummer: 8564 | EPD-nummer: 1002690 | GTIN: 05701077494284
Varenummer: 8564
EPD-nummer: 1002690
GTIN: 05701077494284
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PARADISO
VAREMERKE: Paradiso
52 produkter i databasen
Ingredienser
Soltørkede tomater (61%), rapsolje, salt,kapers, hvitløk, krydderurter, surhetsregulerende middel (E260, E300, E330).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 487 kJ/ 595 kcal |
| Fett | 58,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,00 g |
| Karbohydrat | 33,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 21,00 g |
| Kostfiber | 5,00 g |
| Protein | 5,00 g |
| Salt | 2,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyrkia |
| Opphavsland | Tyrkia |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 8564 |
| EPD-nummer | 1002690 |
| GTIN | 05701077494284 |
| GTIN2 | 05701077002007 |
| GTIN3 | 07036340011256 |
| Opprettet dato | 09.04.2015 |
| Oppdatert dato | 06.08.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 7 grader (C) |
| Temperatur, max. | 21 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1080 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















