VILLRISMIX 5KG
5000 GRM
Tilsatt 15% villris. Høyest innhold av villris. Villris er egentlig ikke en rissort, men et gresstrå. Villris inneholder mer proteiner, mineraler og B-vitaminer enn både polert og brun ris. Fargen gjør den spesielt dekorativ på tallerkenen. 10 kg gir 35 kg ferdig ris.
Varenummer: 1661 | EPD-nummer: 576090 | GTIN: 04006237030168
Varenummer: 1661
EPD-nummer: 576090
GTIN: 04006237030168
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PARADISO
VAREMERKE: PARADISO
96 produkter i databasen
Ingredienser
85% forkokt ris, Ris + 15% villris.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 446 kJ/ 3 454 kcal |
Fett | 1,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 75,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Kostfiber | 1,10 g |
Protein | 7,20 g |
Salt | 0,02 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | |
Varenummer | 1661 |
EPD-nummer | 576090 |
GTIN | 04006237030168 |
GTIN2 | 04006237611534 |
GTIN3 | 07036340010105 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 04.02.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |