CURRY PASTE MILD 2,3KG
2300,0 GRM
Klassisk indisk curryrett. Krydderpaste krydret med koriander, karve, gurkemeie, sukker og chili. Autentisk indisk smak, passer like godt i gryter, som i sauser og marinader.
Varenummer: 121553 | EPD-nummer: 4199618 | GTIN: 05011308306508
Varenummer: 121553
EPD-nummer: 4199618
GTIN: 05011308306508
PRODUSENT: PATAK'S
VAREMERKE: Patak's
10 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, krydder (koriander 10%, paprika, gurkemeje 3%, kumin, bukkehornskløver, krydder, ingefær, fennikel, kanel), salt, vann, konsentrert tomatpure 4%, maismel, sennepspulver, syre (eddik, laktose), sukker, tamarin, hvitløkspulver.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Peanøtter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 304 kJ/ 559 kcal |
| Fett | 55,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,60 g |
| Karbohydrat | 9,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,20 g |
| Protein | 4,80 g |
| Salt | 6,97 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Storbritannia |
| Opphavsland | Storbritannia |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 121553 |
| EPD-nummer | 4199618 |
| GTIN | 05011308306508 |
| GTIN2 | 05011308306348 |
| GTIN3 | 07036340031704 |
| Opprettet dato | 09.04.2015 |
| Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 27 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 545 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















