KORMA SAUS 2,2L
2,2L
Klassisk oppskrift med spisskummen, laurbærblad, gurkemeie og yoghurt. Passer meget godt i en kjøttrett, eller til skalldyr som scampi eller til kylling. Praktisk plastforpakning med skrulokk.
Varenummer: 120894 | EPD-nummer: 2833259 | GTIN: 05011308504911
Varenummer: 120894
EPD-nummer: 2833259
GTIN: 05011308504911
PRODUSENT: PATAK'S
VAREMERKE: PATAK'S
6 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, fløte (8%), kremet kokosnøtt (7%), sukker, kokosflak (5%), rapsolje, modifisert maisstivelse, konsentrert tomatpuré, krydder (inneholder sennep), sitronjuice, salt, ingefær, tørket løk, hvitløk, melkesyre, tørket korianderblader.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Peanøtter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 180 kJ/ 744 kcal |
Fett | 14,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,20 g |
Karbohydrat | 9,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,90 g |
Kostfiber | 2,40 g |
Protein | 1,40 g |
Salt | 0,75 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Storbritannia |
Opphavsland | Storbritannia |
Varegruppe | |
Varenummer | 120894 |
EPD-nummer | 2833259 |
GTIN | 05011308504911 |
GTIN2 | 05011308104968 |
GTIN3 | 07036340027745 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 10.10.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 27 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |