Bildebeskrivelse

Patak's Mild Butter Chicken Cooking Sauce 6x450g

Patak's Mild Butter Chicken Cooking Sauce 6x450g

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 124607
EPD-nummer: 5789227
GTIN: 05011308303279

PRODUSENT: PATAK'S

VAREMERKE: Patak's

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

10 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, tomat (10%), matlagingsfløte (MELK) (10%), smør (MELK) (4%), rapsolje, sukker, modifisert maisstivelse, konsentrert tomatpuré (2%), tørket løk, malt krydder (krydder, koriander, spisskummen), hvitløkpuré, ingefærpuré, salt, røkt paprikapulver, syre (melkesyre, sitronsyre) grønn kardemomme, paprikaekstrakt, tørkede bukkehornskløverblader

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Peanøtter

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 513 kJ/ 124 kcal
Fett 9,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,00 g
Karbohydrat 9,10 g
hvorav
- Sukkerarter 5,20 g
Protein 1,20 g
Salt 0,73 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Storbritannia
Opphavsland Storbritannia
Varegruppe
Varenummer 124607
EPD-nummer 5789227
GTIN 05011308303279
GTIN2 05011308100557
GTIN3 07036340055762
Opprettet dato 24.06.2025
Oppdatert dato 24.06.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)
Brick kode Sauser – tilberedning (tørrvare)

Oppbevaring

Temperatur, min 4 grader (C)
Temperatur, max. 22 grader (C)
Holdbarhet, total 0 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager