Bildebeskrivelse

Patak's Tandori Cooking Sauce 450g

Patak's Tandori Cooking Sauce 450g

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 124565
EPD-nummer: 5785902
GTIN: 05011308303248

PRODUSENT: PATAK'S

VAREMERKE: Patak's

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

10 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, konsentrert tomatpuré (5%), sukker, matfløte (MELK) (3%), smør (MELK), modifisert maisstivelse, rapsolje, tørket løk, malt krydder (krydder, koriander, spisskummen), spriteddik, ingefærpuré, løkpulver, salt, hvitløkspulver, malte MANDLER, røkt paprikapulver, tamarind, paprikaekstrakt, syre (eddiksyre).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Mandel
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Peanøtter

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 416 kJ/ 100 kcal
Fett 5,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,20 g
Karbohydrat 10,00 g
hvorav
- Sukkerarter 7,10 g
Protein 1,00 g
Salt 0,73 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Storbritannia
Opphavsland Storbritannia
Varegruppe
Varenummer 124565
EPD-nummer 5785902
GTIN 05011308303248
GTIN2 05011308100526
GTIN3 07036340055465
Opprettet dato 24.06.2025
Oppdatert dato 24.06.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)
Brick kode Sauser – tilberedning (tørrvare)

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 0 grader (C)
Holdbarhet, total 0 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager