Spelt-Dinkel Knekkebrød Økologisk 900g
900g
Et økologisk knekkebrød bakt på våre eldste kornslag, spelt og bygg. Spelt, som også kalles dinkel, ble dyrket i de nordiske landene allerede i steinalderen. Inneholder mye mineraler og proteiner og gir en dyp og god smak. Passer bra med milde oster og posteier, samt sild, rogn, gravet fisk og laks i alle former. Det milde, men smakfulle speltknekkebrødet vil falle i smak hos de fleste. 12 cm og 22 g rundt knekkebrød.
Varenummer: 123636 | EPD-nummer: 5284625 | GTIN: 07331495005212
Varenummer: 123636
EPD-nummer: 5284625
GTIN: 07331495005212
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PYRAMIDMAGERIET
VAREMERKE: PYRAMIDBAGERIET
3 produkter i databasen
Ingredienser
Stenmalt fullkornsrugmel, spelthvetemel, byggmel, vann, gjær, salt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Rug, Spelt, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Rug, Spelt, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 473 kJ/ 352 kcal |
Fett | 2,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 66,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Protein | 9,20 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 123636 |
EPD-nummer | 5284625 |
GTIN | 07331495005212 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 27.06.2019 |
Oppdatert dato | 02.08.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 8 grader (C) |
Temperatur, max. | 35 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |