EU-økologisk Nøkkelhullsmerking

Spelt-Dinkel Knekkebrød Økologisk 900g

900g

Et økologisk knekkebrød bakt på våre eldste kornslag, spelt og bygg. Spelt, som også kalles dinkel, ble dyrket i de nordiske landene allerede i steinalderen. Inneholder mye mineraler og proteiner og gir en dyp og god smak. Passer bra med milde oster og posteier, samt sild, rogn, gravet fisk og laks i alle former. Det milde, men smakfulle speltknekkebrødet vil falle i smak hos de fleste. 12 cm og 22 g rundt knekkebrød.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 123636
EPD-nummer: 5284625
GTIN: 07331495005212

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: PYRAMIDMAGERIET

VAREMERKE: PYRAMIDBAGERIET

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

3 produkter i databasen

Ingredienser

Stenmalt fullkornsrugmel, spelthvetemel, byggmel, vann, gjær, salt.

Allergener

Allergen
Gluten
Rug, Spelt, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 473 kJ/ 352 kcal
Fett 2,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 66,70 g
hvorav
- Sukkerarter 1,50 g
Protein 9,20 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 123636
EPD-nummer 5284625
GTIN 07331495005212
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 27.06.2019
Oppdatert dato 02.08.2019

Oppbevaring

Temperatur, min 8 grader (C)
Temperatur, max. 35 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt