Spis Knekkebrød 6x550g
550g
Knekkebrødet har mottatt Svenske Gastronomiske Akademis diplom og pris fra Sandahl Foundation. Passer utmerket til røkte produkter av alle slag, krydrede posteier og patéer, vellagrede oster og salt pålegg. Brødets syrlighet gir en vågal/spennende smak av salt og krydder. 25 cm rundt knekkebrød.
Varenummer: 123633 | EPD-nummer: 5284567 | GTIN: 07331495000019
Varenummer: 123633
EPD-nummer: 5284567
GTIN: 07331495000019
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: PYRAMIDMAGERIET
VAREMERKE: PYRAMIDBAGERIET
3 produkter i databasen
Ingredienser
Fullkornsrugmel, surdeig av rug (15%), steinmalt hvetemel (hvetegluten), maismel, vann, gjær, salt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 313 kJ/ 314 kcal |
Fett | 2,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 62,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 9,80 g |
Salt | 1,25 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 123633 |
EPD-nummer | 5284567 |
GTIN | 07331495000019 |
GTIN2 | 7331495111500 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.06.2019 |
Oppdatert dato | 02.08.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 8 grader (C) |
Temperatur, max. | 35 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |