Bakerens byggbrød base sekk 25 kg
t grovt, smaksrikt brød med høy andel byggmel, som er rikt på kostfiber. Brødet har en grovhetsprosent på 65, og er dermed klassifisert som et GROVT brød etter Brødskala'n. Ved å følge vedlagt resept tilfredsstiller det ferdige brødet kravene til til Nøkkelhullsmerket.
Varenummer: 21225 | EPD-nummer: 6284251 | GTIN: 17048750212250
Varenummer: 21225
EPD-nummer: 6284251
GTIN: 17048750212250
PRODUSENT: Pals A/S
VAREMERKE: Pals
245 produkter i databasen
Ingredienser
byggmel, fullformalt hvete, hirse, linfrø, hvetegluten, rugklimel, salt, tørket surdeig av rug, maltmel av bygg, fortykningsmiddel E412, hvetemel, solsikkeolje, melbehandlingsmiddel E300, enzym (alfa-amylase, amyloglukosidase, glukose-oksidase, xylanase).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 363 kJ/ 323 kcal |
Fett | 5,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 48,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Kostfiber | 10,40 g |
Protein | 16,20 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 21225 |
EPD-nummer | 6284251 |
GTIN | 17048750212250 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.11.2015 |
Oppdatert dato | 24.05.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |