Glykose spann 14 kg
Glykose er en flytende stivelsessirup, produsert ved syrebehandling (konservering) av potetstivelse. Produktet er en tyktflytende, ikke krystallinsk væske (ca, 80 % tørrstoff) med lett søtlig smak og en svak gulaktig farge. Glykose er ikke kariesfremkallende og har evne til å mykgjøre produkter. Glykosen bidrar også til å hindre uttørking, samt virker stabiliserende på skum og emulsjoner.
Varenummer: 75514 | EPD-nummer: | GTIN: 17048750755146
Varenummer: 75514
EPD-nummer:
GTIN: 17048750755146
PRODUSENT: Pals A/S
VAREMERKE: Pals
245 produkter i databasen
Ingredienser
Glykosesirup, vann.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 326 kJ/ 316 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 80,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 80,00 g |
Protein | 0,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | Sirup |
Varenummer | 75514 |
EPD-nummer | |
GTIN | 17048750755146 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 12.11.2015 |
Oppdatert dato | 25.04.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |