Kremolett vanilje krempulver koldrørt 25 kg
Den ferdige vaniljekremen benyttes alene eller sammen med pisket kremfløte eller dessertkrem (smørkrem) til napoleonskaker og dessertkaker. Kremolett Vanilla gir også en meget bakefast krem som egner seg godt på wienerbrød, skolebrød, linser m.m. Kremolett Vanilla gir en behagelig og fin sprøytekonsistens. Konsistensen blir løsere enn med Bake-Kremolett, slik at den er lettere å sprøyte ut, selv etter noen timers henstand. Kremolett Vanilla er smaksatt med ekte vanilje i kombinasjon med fint avstemte vaniljearomaer som gir kremen en rund god smak. NB! Det er ikke tillatt å konservere kremer mot mugg og gjær for å øke holdbarheten. Bakteriene i kremen formerer seg uansett, avhengig av lagringstemperaturen. Den ferdige kremen skal derfor ikke brukes utover den dag den er fremstilt. Holdbarheten kan økes hvis kremkakene fryses snarest mulig etter fremstilling. 1000 g Kremolett Vanilla, 3000 g vann. Pulver og vann røres sammen med håndris, men glattest og best krem oppnås med piskeris i maskinen 2–3 minutter ved høyeste hastighet. Sidene i kjelen bør skrapes ned under piskingen. Ved tilsetting av pisket kremfløte bør dette gjøres straks. Kremen setter seg ikke så godt hvis den røres opp igjen.
Varenummer: 24425 | EPD-nummer: 6287700 | GTIN: 17048750244251
Varenummer: 24425
EPD-nummer: 6287700
GTIN: 17048750244251
PRODUSENT: Pals A/S
VAREMERKE: Pals
245 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, fullfett melkepulver, modifisert potetstivelse E1414, skummetmelkepulver, palmeolje, glykosepulver, gelatin (fra storfe), emulgator E471, fortykningsmiddel (E466, E404, E450, E339), salt, aroma (inneholder melk), farge E160a.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 727 kJ/ 413 kcal |
Fett | 7,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,30 g |
Karbohydrat | 75,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 48,10 g |
Protein | 9,20 g |
Salt | 0,76 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Desserter og dessertpynt |
Varenummer | 24425 |
EPD-nummer | 6287700 |
GTIN | 17048750244251 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.09.2016 |
Oppdatert dato | 01.06.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |