Multifiber brødbase sekk 25 kg
Kan bakes både som rundstekt og i form. En meget stabil deig som tåler god rask. Høyt proteininnhold. Uten tilsetningsstoffer. Multifiber Ny har en GROVHETSPROSENT på 65, og er dermed klassifisert som GROVT.
Varenummer: 22725 | EPD-nummer: 6284095 | GTIN: 17048750227254
Varenummer: 22725
EPD-nummer: 6284095
GTIN: 17048750227254
PRODUSENT: Pals A/S
VAREMERKE: Pals
245 produkter i databasen
Ingredienser
Byggmel, hvetegluten, soyaflakes, solsikkekjerner, linfrø, maisstivelse, soyamel, salt, maltmel av bygg, tørkes surdeig av rug.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 772 kJ/ 423 kcal |
Fett | 17,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,97 g |
Karbohydrat | 27,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,90 g |
Kostfiber | 10,00 g |
Protein | 33,40 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 22725 |
EPD-nummer | 6284095 |
GTIN | 17048750227254 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.11.2015 |
Oppdatert dato | 06.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |