ALLROUNDKRYDDER
13000 GRM
Med allroundkrydder har du et komplett krydder for grilling og steking av kjøtt og fugl. Smaken kommer fra blant annet salt, paprika, sort pepper og løk.
Varenummer: 4830 | EPD-nummer: 367433 | GTIN: 07311310048303
Varenummer: 4830
EPD-nummer: 367433
GTIN: 07311310048303
PRODUSENT: Paulig Norway AS
VAREMERKE: Santa Maria
301 produkter i databasen
Ingredienser
Salt (71%), paprika, svartpeppar, lök, andra kryddor, selleri, vitlök, selleriextrakt, klumpförebyggande medel (E551).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Ja |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 386 kJ/ 92 kcal |
| Fett | 2,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 7,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,70 g |
| Protein | 7,20 g |
| Salt | 70,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Krydderblanding |
| Varenummer | 4830 |
| EPD-nummer | 367433 |
| GTIN | 07311310048303 |
| GTIN2 | 07033164000015 |
| GTIN3 | 07033164000015 |
| Opprettet dato | 28.11.2014 |
| Oppdatert dato | 13.11.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1080 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 980 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















