BASILIKUM
2000 GRM
Basilikum, liksom mange andre urtekrydder, bør smules i hånden før bruk for å få frem all smaken. Basilikum er spesielt godt med kalv, kylling og annet lyst kjøtt, grønnsaksretter og pastaretter.
Varenummer: 4833 | EPD-nummer: 138495 | GTIN: 07311310048334
Varenummer: 4833
EPD-nummer: 138495
GTIN: 07311310048334
PRODUSENT: Paulig Norway AS
VAREMERKE: Santa Maria
301 produkter i databasen
Ingredienser
Basilikum.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 012 kJ/ 244 kcal |
| Fett | 4,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,20 g |
| Karbohydrat | 10,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,70 g |
| Protein | 23,00 g |
| Salt | 0,19 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Krydderblanding |
| Varenummer | 4833 |
| EPD-nummer | 138495 |
| GTIN | 07311310048334 |
| GTIN2 | 07311319948338 |
| GTIN3 | 07311319948338 |
| Opprettet dato | 28.11.2014 |
| Oppdatert dato | 13.11.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1095 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 995 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















