GREEN JALAPENO HOT
3065 GRM
Meksikansk chilipepper for den hete smakens skyld. Styrken og aromaen setter ekstra touch på tacos, tortillas, pizza og diverse gryter.
Varenummer: 4445 | EPD-nummer: 2010726 | GTIN: 07311310044459
Varenummer: 4445
EPD-nummer: 2010726
GTIN: 07311310044459
PRODUSENT: Paulig Norway AS
VAREMERKE: Santa Maria
301 produkter i databasen
Ingredienser
Jalapeño chili, vann, eddik, salt, løkpulver, konsistensmiddel (E509), gurekmeje.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 60 kJ/ 15 kcal |
| Fett | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 1,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,90 g |
| Protein | 1,00 g |
| Salt | 4,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | USA |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 4445 |
| EPD-nummer | 2010726 |
| GTIN | 07311310044459 |
| GTIN2 | 17311310044456 |
| GTIN3 | 77311310044458 |
| Opprettet dato | 28.11.2014 |
| Oppdatert dato | 17.02.2020 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Tilberedt/konservert mat |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 4 grader (C) |
| Temperatur, max. | 24 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 630 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















