MARINADE ALLROUND
2500 MLT
Marinade med klassisk grillsmak. Passer til kjøtt, kyllling og fisk.
Varenummer: 4620 | EPD-nummer: 611129 | GTIN: 07311310046200
Varenummer: 4620
EPD-nummer: 611129
GTIN: 07311310046200
PRODUSENT: Paulig Norway AS
VAREMERKE: Santa Maria
301 produkter i databasen
Ingredienser
Vand, æblejuice, salt, krydderier (ingefær, paprika, sort peber, koriander, chilipeber, spidskommen/spisskummen), aroma, sukker, løg, syrer (citronsyre, æblesyre), hvidløg, oregano, maltodextrin, farver (E150d, paprikaekstrakt), fortykningsmidler (E412, E415), konserveringsmidler (E202, E211), gærekstrakt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 340 kJ/ 81 kcal |
| Fett | 1,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 12,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 7,20 g |
| Protein | 4,00 g |
| Salt | 8,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Estland |
| Opphavsland | Estland |
| Varegruppe | Krydderblanding |
| Varenummer | 4620 |
| EPD-nummer | 611129 |
| GTIN | 07311310046200 |
| GTIN2 | 17311310046207 |
| GTIN3 | 07311319946204 |
| Opprettet dato | 28.11.2014 |
| Oppdatert dato | 17.02.2020 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Urter/krydder/ekstrakter |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 20 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 265 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















