ORANGE & PEPPER
325 GRM
Appelsin sammen med fruktig ingefær, het chili og sort pepper gir en uventet men svært spennende krydderblanding.
Varenummer: 4119 | EPD-nummer: 4355541 | GTIN: 07311310041199
Varenummer: 4119
EPD-nummer: 4355541
GTIN: 07311310041199
PRODUSENT: Paulig Norway AS
VAREMERKE: Santa Maria
301 produkter i databasen
Ingredienser
Løk, salt (20%), svart pepper (10%), sukker, appelsinskall (7,5%), modifisert potetstivelse, druesukker, chilipepper, sitronjuicepulver, syre (citronsyre), ingefær, gurkmeie, appelsinaroma, farge (paprikaekstrakt), klumpforebyggende middel (E551).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 071 kJ/ 254 kcal |
| Fett | 1,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 50,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 17,00 g |
| Protein | 4,50 g |
| Salt | 20,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Estland |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Krydderblanding |
| Varenummer | 4119 |
| EPD-nummer | 4355541 |
| GTIN | 07311310041199 |
| GTIN2 | 17311310041110 |
| GTIN3 | 77311310041112 |
| Opprettet dato | 28.11.2014 |
| Oppdatert dato | 06.02.2024 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Urter/krydder/ekstrakter |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 4 grader (C) |
| Temperatur, max. | 24 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 630 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















