PEPERONE PIQUILLO
2500 GRM
Eksklusiv håndplukket paprika som varsomt ristes over åpen ild og deretter skrelles og renses for hånd og får en nydelig søt smak. Serveres som antipasti, i salater, på pizza og som tilbehør til grillet kjøtt, fugl eller fisk.
Varenummer: 4673 | EPD-nummer: 606855 | GTIN: 07311310046736
Varenummer: 4673
EPD-nummer: 606855
GTIN: 07311310046736
PRODUSENT: Paulig Norway AS
VAREMERKE: Santa Maria
301 produkter i databasen
Ingredienser
Paprika, vann, salt (0,6%), syre (sitronsyre).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 162 kJ/ 39 kcal |
| Fett | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 8,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,80 g |
| Protein | 1,00 g |
| Salt | 0,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 4673 |
| EPD-nummer | 606855 |
| GTIN | 07311310046736 |
| GTIN2 | 07311310146733 |
| GTIN3 | 07311319946730 |
| Opprettet dato | 28.11.2014 |
| Oppdatert dato | 13.11.2019 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 4 grader (C) |
| Temperatur, max. | 24 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1825 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1725 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















