ROASTED GARLIC & PEPPER
265 GRM
Ristet hvitløk gir en rund og mild smak. Sammen med sort-, hvit- og chilipepper blir Roasted Garlic & Pepper et perfekt krydder til all mat der man ønsker en god balanse av hvitløk og pepper.
Varenummer: 4145 | EPD-nummer: 1906510 | GTIN: 07311310041458
Varenummer: 4145
EPD-nummer: 1906510
GTIN: 07311310041458
PRODUSENT: Paulig Norway AS
VAREMERKE: Santa Maria
301 produkter i databasen
Ingredienser
Hvitløk, løk, salt, sort pepper, ristet hvitløk, hvit pepper, chili pepper, krydderekstrakt (hvitløk, pepper), gressløk
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 097 kJ/ 260 kcal |
| Fett | 2,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 43,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,00 g |
| Protein | 9,60 g |
| Salt | 21,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Krydderblanding |
| Varenummer | 4145 |
| EPD-nummer | 1906510 |
| GTIN | 07311310041458 |
| GTIN2 | 17311310041455 |
| GTIN3 | 77311310041457 |
| Opprettet dato | 28.11.2014 |
| Oppdatert dato | 13.11.2019 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Urter/krydder/ekstrakter |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1095 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 945 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















