Sriracha Sauce
980 GRM
Obligatorisk tilbehør på alle thai-restauranter, en ekstra hot chilisaus som setter en spiss på det meste.
Varenummer: 200107 | EPD-nummer: 4578530 | GTIN: 07311312001078
Varenummer: 200107
EPD-nummer: 4578530
GTIN: 07311312001078
PRODUSENT: Paulig Norway AS
VAREMERKE: Santa Maria
301 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, Sriracha chili (25%) (syltet chili, vann, sukker, tapiokastivelse), rød paprika, hvitløkspuré, modifisert maisstivelse, rød chilipepper, eddik, sukker, salt, syre (eddiksyre), farge (paprikaekstrakt).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 276 kJ/ 65 kcal |
| Fett | 1,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 12,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 8,90 g |
| Kostfiber | 1,60 g |
| Protein | 1,00 g |
| Salt | 2,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Storbritannia |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Sauser, smørepålegg og krydder |
| Varenummer | 200107 |
| EPD-nummer | 4578530 |
| GTIN | 07311312001078 |
| GTIN2 | 17311312001075 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 25.07.2016 |
| Oppdatert dato | 10.01.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 8 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 265 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















