WASABI & SESAME
295 GRM
Sorte og hvite sesamfrø sammen med wasabi gir en asiatisk touch til smaken på et dekorativt vis. Passer til fisk, kylling, ris og sushi.
Varenummer: 4114 | EPD-nummer: 1705177 | GTIN: 07311310041144
Varenummer: 4114
EPD-nummer: 1705177
GTIN: 07311310041144
PRODUSENT: Paulig Norway AS
VAREMERKE: Santa Maria
301 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Ja |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 570 kJ/ 378 kcal |
| Fett | 23,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,30 g |
| Karbohydrat | 23,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 8,20 g |
| Protein | 13,00 g |
| Salt | 19,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Estland |
| Opphavsland | Estland |
| Varegruppe | Krydderblanding |
| Varenummer | 4114 |
| EPD-nummer | 1705177 |
| GTIN | 07311310041144 |
| GTIN2 | 17311310041141 |
| GTIN3 | 77311310041143 |
| Opprettet dato | 28.11.2014 |
| Oppdatert dato | 06.02.2024 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Urter/krydder/ekstrakter |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 580 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















