CHORIZO
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4754925; 200g - EPD 2564169 og helvekt - EPD 2570059
Varenummer: 5014 | EPD-nummer: 2562346 | GTIN: 07070472050141
Varenummer: 5014
EPD-nummer: 2562346
GTIN: 07070472050141
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100g ferdig vare er anvendt 139 g kjøttråvare. Svinekjøtt, spekk, salt, krydder, antioksidant (E301), hvitløk, paprika, chili, krydderekstrakt, dekstrose, urteekstrakt, konserveringsmiddel (E250), startkultur. Røkt med bøkeflis.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 579 kJ/ 377 kcal |
Fett | 31,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 13,00 g |
Karbohydrat | 2,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Protein | 22,40 g |
Salt | 4,30 g |
Natrium | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 5014 |
EPD-nummer | 2562346 |
GTIN | 07070472050141 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.02.2019 |
Oppdatert dato | 27.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 93 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |