FENALÅR U/BEN
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4755005; 200g - EPD 2150746 og helvekt - EPD 1426774
Varenummer: 5072 | EPD-nummer: 1932862 | GTIN: 07070472050721
Varenummer: 5072
EPD-nummer: 1932862
GTIN: 07070472050721

PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100g ferdig vare er anvendt 149 g kjøttråvare. Lammelår u/bein, salt, dekstrose, maltodekstrin, konserveringsmiddel (E250), antioksidant (E300, E301). Røkt med bøkeflis.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 156 kJ/ 276 kcal |
Fett | 17,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 2,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,90 g |
Protein | 28,40 g |
Salt | 8,63 g |
Natrium | 3,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 5072 |
EPD-nummer | 1932862 |
GTIN | 07070472050721 |
GTIN2 | 07070472507201 |
GTIN3 | 07070472500721 |
Opprettet dato | 13.02.2015 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |