
KALKUNFILET NATURELL
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4397774; 200g - EPD 4765061
Varenummer: 3083 | EPD-nummer: 4403309 | GTIN: 07070472308303
Varenummer: 3083
EPD-nummer: 4403309
GTIN: 07070472308303

PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Renskåret kalkunfilet (84%), vann, salt, antioksidant (E301, E326), kylling protein, surhetsregulerende middel (E508, E511), dekstrose, stabilisator (E407, E415, E450, E451), urteekstrakt, konserveringsmiddel (E250, E261).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 462 kJ/ 109 kcal |
Fett | 1,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 1,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 22,60 g |
Salt | 1,90 g |
Natrium | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 3083 |
EPD-nummer | 4403309 |
GTIN | 07070472308303 |
GTIN2 | 07070472030839 |
GTIN3 | 07070472300833 |
Opprettet dato | 13.03.2017 |
Oppdatert dato | 15.09.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |