KALVERULLADE
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4752887; 200g - EPD 2110658 og helvekt - EPD 1920248
Varenummer: 3002 | EPD-nummer: 1920263 | GTIN: 07070472030037
Varenummer: 3002
EPD-nummer: 1920263
GTIN: 07070472030037
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (45%), storfekjøtt (14%), vann, salt, potetfiber, tapiokastivelse, svineprotein, antioksidant (E301, E326), dekstrose, stabilisator (E407, E415, E450, E451), løk, konserveringsmiddel (E250, E261), surhetsregulerende middel (E508, E511), pepper, aroma, hydrolysert vegetabilsk protein, sukker, røykaroma, krydderekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 718 kJ/ 172 kcal |
Fett | 10,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,30 g |
Karbohydrat | 7,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Protein | 11,80 g |
Salt | 1,98 g |
Natrium | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 3002 |
EPD-nummer | 1920263 |
GTIN | 07070472030037 |
GTIN2 | 07070472030020 |
GTIN3 | 07070472300024 |
Opprettet dato | 13.02.2015 |
Oppdatert dato | 04.05.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |