KALVERULLADE
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4752887; 200g - EPD 2110658 og helvekt - EPD 1920248
Varenummer: 3002 | EPD-nummer: 1920263 | GTIN: 07070472030037
Varenummer: 3002
EPD-nummer: 1920263
GTIN: 07070472030037
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (45%), storfekjøtt (14%), vann, salt, potetfiber, tapiokastivelse, svineprotein, antioksidant (E301, E326), dekstrose, stabilisator (E407, E415, E450, E451), løk, konserveringsmiddel (E250, E261), surhetsregulerende middel (E508, E511), pepper, aroma, hydrolysert vegetabilsk protein, sukker, røykaroma, krydderekstrakt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 718 kJ/ 172 kcal |
| Fett | 10,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,30 g |
| Karbohydrat | 7,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,20 g |
| Protein | 11,80 g |
| Salt | 1,98 g |
| Natrium | 0,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 3002 |
| EPD-nummer | 1920263 |
| GTIN | 07070472030037 |
| GTIN2 | 07070472030020 |
| GTIN3 | 07070472300024 |
| Opprettet dato | 13.02.2015 |
| Oppdatert dato | 04.05.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 40 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















